ExploreaZĂ VALEA BISTRIȚEI

Un loc mirific, unde natura succede orice imaginație…

Descoperă...

Raftingul este un sport foarte apreciat de catre iubitorii de aventura si senzatii tari, oferind o experienta unica pe raurile inspumate de munte.

Provocatoare si distractiva, o tura de rafting pe valurile Râului Bistrița ridica adrenalina la cote maxime. Cu toate acestea, riscul este scazut! Singur sau cu gașca de prieteni, o să îți amintești cu drag de valurile Bistriței.

Punem la dispoziție diverse ambarcațiuni gonflabile și caiace, sub îndrumarea unor colegi pasionați și dedicați acestui sport. #rafting #raftingromania #bistrita #brosteni #aventuraperau #caiac

Descoperă magia naturii

Valea bistriței

Drumul plutelor de altădată…

În trecutul nu foarte indepartat râul Bistrita era cunoscut drept importantă cale de acces pentru plutărit, spre porturile dunărene, avand cel mai lung sector montan. In prezent ne-am propus sa va prezentam un alt potential perfect pentru cei care doresc peisaje frumoase și apă ușor de navigat. Veți vedea flora sălbatică spectaculoase, o vale superba cu o padure ce formeaza un cadru natural perfect pentru relaxarea cu prietenii si familia. In postarile ce vor urma vom incerca sa impartim aceste aventuri cu toti cei care sunt pasionati de munte, apa si aventura.

Înregistrează momente de neuitat

O experiență de neuitat

Hai cu noi sa te răcorești pe Valea Bistriței și sa admiri peisajele superbe direct din caiac !

Avem 2 trasee stabilite de 10 și 22km, echipament complet, foto-video si chef de distracție

Ia-ți prietenii și/sau familia și vin-o cu noi la o tura de rafting

Nu vei regreta !

Ce mai aștepți?